Jeg har en Premium demokonto i Rackbeat - hvad skal jeg prøve?

Du har fået adgang til en (demo) premiumkonto med demodata, men hvad skal du gå på opdagelse i for at komme godt rundt i systemet? Det har vi nogle bud på, som vi introducerer dig for her i artiklen.

Vi ved, at det kan være lidt overvældende at komme ind i et nyt system og svært at vide, hvor man lige skal starte. For at hjælpe dig godt i gang med din prøveperiode, har vi derfor samlet en række artikler, som tager dig igennem områder i systemet, som vi ved, kan være særligt gode at få afprøvet. Bliv inspireret af artiklerne om de helt basale funktioner og selvfølgelig også de sjove ting, som vi er ekstra stolte af.

De helt basale funktioner:

Se vores 'Kom godt i gang med Rackbeat' guide.

Tag et kig på de generelle indstillinger for din Rackbeataftale - her gemmer sig en del muligheder for at tilpasse systemet til jer.

I Rackbeat kan du arbejde med styklister. Se hvordan du opretter en stykliste og opretter produktionsordrer ud fra dem.

Indkøbsflowet.

Salgsflowet.

Reguleringer af kostpriser/lagerbeholdning.

Sådan opretter du en produktionsordre.

De sjove ting:

Brugerdefinerede felter: Vores brugerdefinerede felter er en klar favorit blandt vores kunder - læs om dem her.

Tilpas dit overblik: I vores oversigtsbilleder, eksempelvis produkt- og ordreoversigten, har du mulighed for selv at vælge, hvad du vil se. Det gør du ved at trykke på det lille tandhjul i øvre højre hjørne. Tryk på Husk!-knappen, hvis systemet skal gemme dine indstillinger til næste gang.

Minimumslagerbeholdning: På produktkortet kan du definere, hvad minimumslagerbeholdning er for det specifikke produkt. Når lagerbeholdningen går under det, vil produktet automatisk blive synligt i genbestillingsrapporten. Herefter er det nemt at bestille det hjem, du mangler, direkte fra genbestillingsrapporten. Læs mere om det her. På produktkortet kan du også fastsætte, hvor meget du som minimum skal bestille hjem ad gangen. Prøv dig frem - der er masser af spændende funktioner at finde, når du er inde på produktkortet (pssst...! Det er blandt andet også her du finder vores UnitConverter).

Dropshipping: Du kan nemt arbejde med dropshipping i Rackbeat. Du kan oprette en indkøbsordre ud fra en eksisterende salgsordre. Her har du mulighed for at vælge, om det er en dropshippingbestilling - hvis du siger ja til det, vil systemet automatisk tage leveringsadressen fra salgsordren og sætte den ind som leveringsadresse på indkøbsordren.

Opdater salgspriser nemt: I Rackbeat kan du nemt og hurtigt opdatere mange produkter på én gang via en import. Det kunne eksempelvis være dine salgspriser som jævnligt skal opdateres. Se her hvordan du opdaterer produkter via en import her.

Overblik over dine indkøb: Hvis du går til Indkøb > Bestillinger, har du et overblik over alle dine igangværende bestillinger (indkøbsordre), så du hele tiden har styr på, hvad der er på vej ind på dit lager. Her har du mulighed for selv at vælge, hvad der er vigtigt for dig at se i oversigten. Du kan eksempelvis inkludere:

• Accepteret (er bestillingen accepteret af leverandøren?)
  • Godkendt af (hvem har godkendt bestillingen internt i din virksomhed)
  • Ønsket leveringsdato
  • Modtaget (er bestillingen Ikke modtaget/Delvist modtaget/Modtaget)
  • Faktureret (er der modtaget/registreret en leverandørfaktura for bestilling)

Layouts: Opret forskellige layouts til forskellige kunder/leverandører. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du opretter og redigerer dine layouts.

Der er mange måder, at gøre tingene på: I Rackbeat er der ikke én rigtig måde, at gøre ting på - du har mulighed for at finde den arbejdsgang, der passer netop dig og din virksomhed - du kan eksempelvis:

Pssst...! Vidste du, at du også kan interegrere Rackbeat til f.eks. en webshop?

Hvis I har en webshop, som I ønsker at integrere til Rackbeat, har I også mulighed for at vælge, hvordan I ønsker at arbejde med de ordrer, der kommer fra jeres webshop. Skal de oprettes som Kladder? Skal de være bogført og have oprettet en automatisk forsendelse? Eller skal den bare komme ind i Rackbeat som værende fuld bogført, så I ikke skal gøre mere ved den? Det er op til jer. Læs mere om vores mest anvendte webshopintegrationer her: Shopify integrationen og WooCommerce integrationen.

OBS! En Rackbeat demokonto kan ikke integreres til en webshop.

Det er bare nogle få eksempler - vi kan ikke nå omkring det hele her, men det er et godt udgangspunkt for din demo. Når du arbejder i Rackbeat vil du opleve, at mange veje fører til Rom, når du tester rundt i systemet! Du kan altid kontakte os i supporten, hvis du er interesseret i sparring omkring dine arbejdsgange.