Sådan trækker du en rapport over din finanslagerværdi

Rackbeat's finanslagerværdi-rapport giver detaljeret indsigt i lagerets samlede værdi og kan tilpasses efter specifikke varer, datoer eller lokationer.

1. Finanslagerværdi-rapporten i Rackbeat giver et detaljeret overblik over værdien af lagerbeholdningen på et givet tidspunkt.

Tilgå Rapporten

For at tilgå finanslagerværdi-rapporten:

1. Gå til 'Rapportering': Find og klik på 'Finanslagerværdi' i menuen.

Tilpas Rapporten

Du kan tilpasse rapporten for at fokusere på specifikke data eller blot klikke "Søg" for at få en oversigt over hele lageret.

• Specifikke Varer eller Varegrupper: Indtast navne i 'Vare'/'Varegruppe' felterne.
    • Specifik Dato: Angiv en 'Dato til' for at se værdien på en bestemt dato.

TIP! Vælger du at filtrere mellem 2 datoer, så vil du få mulighed for at se en primo og ultimo værdi.

• Specifik Lokation: Indtast en lokation for at fokusere rapporten på denne placering.
    • Yderligere Tilpasninger: Vælg om rapporten skal inkludere tomme felter, negative værdier, eller spærrede varer.

Klik på "Søg" efter du har indtastet dine filtre.

Download Rapporten

Når rapporten er tilpasset efter dine behov og du har klikket på søg for at se rapporten, så kan du downloade den:

• Download: Klik 'Download ark' for at gemme rapporten i Excel-format eller som CSV.

Rapporten over finanslagerværdi i Rackbeat er essentiel for nøjagtig lager- og finansstyring, hvilket hjælper med at sikre præcis rapportering og beslutningstagning baseret på aktuel lagerstatus.