Opret en gratis udvikler-aftale for Rackbeat

For udviklere og programmører tilbyder vi op til to måneders fuld adgang til Rackbeat med alle funktioner - uden omkostninger. Følg proceduren beskrevet her for at få adgang.

Hvis kontoen endnu ikke er oprettet i Rackbeat:

1. Opret en demokonto på vores hjemmeside

2. Udfyld virksomhedsoplysningerne.

BEMÆRK! Skriv altid [DEV] foran virksomhedsnavnet:

3. Markér afkrydsningsfeltet "Opret med demodata" for automatisk at få data, du kan arbejde med.

4. Når kontoen er oprettet, gå til vores 'Formular til rabatanmodning' og ansøg om en forlængelse af demoen:

• Your e-mail
    (E-mailen som Rackbeat-kontoen er oprettet med).
  • Customer e-mail
    (Kundens e-mail, hvis de er interesserede i en bekræftelse på adgangen til Rackbeat)

• Account number
  • Billing currency
    (Den valuta, kontoen er oprettet med)
  • Users to be discounted
    (Udfyld din brugers e-mail og ønsket udløbsdato (maks. 2 måneder fra dagens dato)
  • Reason: Implementering/onboarding assistance
  • Terms of the agreement or comments
    Angiv, at det er for udvikleradgang, beskriv kort hvilken integration/app du arbejder på, og hvad den gør. Hvis du arbejder for en bestemt kunde, angiv kundens navn.
  • Click “Submit Form” → Din anmodning besvares inden for 24 timer på normale arbejdsdage.

Hvis kontoen allerede er oprettet i Rackbeat:

1. Gå til dine virksomhedsindstillinger og tilføj [DEV] foran virksomhedsnavnet, f.eks. [DEV] Rackbeat ApS.

2. Gå til vores "Discount Request Form" og ansøg om en forlængelse af demoen:

• Your e-mail
    (E-mailen som Rackbeat-kontoen er oprettet med).
  • Customer e-mail
    (Kundens e-mail, hvis de er interesserede i en bekræftelse på adgangen til Rackbeat)

• Account number
  • Billing currency
    (Den valuta, kontoen er oprettet med)
  • Users to be discounted
    (Udfyld din brugers e-mail og ønsket udløbsdato (maks. 2 måneder fra dagens dato)
  • Reason: Implementering/onboarding assistance
  • Terms of the agreement or comments
    Angiv, at det er for udvikleradgang, beskriv kort hvilken integration/app du arbejder på, og hvad den gør. Hvis du arbejder for en bestemt kunde, angiv kundens navn.
  • Click “Submit Form” → Din anmodning besvares inden for 24 timer på normale arbejdsdage.

Yderligere oplysninger, der kan være værdifulde for udviklere:

Vi har oprettet et Integration Partner Space med vejledninger og forklaringer, hvor vi deler vores erfaringer om de mest hensigtsmæssige måder at bruge/integrere med Rackbeats API. Det kan findes her.

Vi har lavet nogle generelle forklaringer om brugen af vores API. Det anbefales, at du læser:

Da nogle af disse vejledninger blev lavet, har vi opdateret vores API-dokumentation til Stoplight, men du kan finde alt, hvad du har brug for, på begge steder, og ellers er vores API-team klar til at hjælpe på api@rackbeat.com (BEMÆRK! Alle henvendelser til API-teamet skal være på engelsk).