Om mobil lagerbrugeren

Vores mobil-app er til dig, der gerne vil gøre arbejdsdagen på lageret endnu lettere. Du kan fra din telefon plukke, pakke, foretage lageroptælling, registrere varer og få overblikket over ordrestatussen.

Rackbeats mobilapp gør det nemmere for både iPhone og Android-brugere at holde styr på lageret. Med et enkelt klik på Rackbeat-ikonet på din telefon kan du nemlig plukke, pakke og registrere varer, håndtere ordrer, lave lageroptælling samt justere lagerstatussen, så lagerarbejdet og -administrationen kan klares på farten.

Effektiv pluk og pak

Du kan nemt og hurtigt plukke og pakke ordrerne fra lageret direkte på din smartphone under fanen “pluk & pak.” Plukkelisterne og følgesedlerne er dermed lige ved hånden, så du ikke skal bruge tid på at gå frem og tilbage fra bærbar til lagerhylde. Når hele ordren er plukket og pakket, vil statussen på ordren automatisk blive opdateret i Rackbeat, så den er klar til afsendelse.

Hurtig lageroptælling og -reguleringer

Med mobilappen kan du eller dine medarbejdere optælle eller justere lageret direkte fra smartphonen under fanerne “Optælling” og “Reguleringer.” Det gør det nemt at skabe overblik over de varer, som virksomheden har liggende. Med en direkte tilkobling til jeres Rackbeat-aftale, vil oplysningerne automatisk være tilgængelige i det samlede lageroverblik.

Fuldstændig styr på varemodtagelser og bestillinger

Du kan let registrere dine varemodtagelser fra mobilen, så snart kasserne eller pallerne med varer leveres til dig, under fanen “Modtag.” Du får også en meget overskuelig oversigt over dine bestillingsordrer, leverandører og de ønskede leveringsdatoer.

Mobilappen er tilgængelig for både iPhone og Android - det kræver blot et Rackbeat-login.

Du kan downloade appen gratis der, hvor du normalt downloader dine apps.