Sådan nulstiller du din adgangskode

Til nulstilling af en glemt adgangskode, følg linket på Rackbeats login side og indtast aftalenummer og e-mail. For at ændre din nuværende kodeord, brug 'Brugerindstillinger'. Det er ikke muligt at ændre andre brugeres kodeord.

Nulstilling af Glemt Adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den nemt:

1. Gå til Loginsiden: Log ud af din Rackbeat konto eller gå til app.rackbeat.com.
  2. Vælg 'Glemt dit kodeord?': På loginsiden, klik på linket 'Glemt dit kodeord?'.
  3. Indtast dine oplysninger: På den nye side skal du indtaste dit Rackbeat aftalenummer og din registrerede e-mailadresse.
  4. Følg Linket: Du vil modtage et link på din e-mail til at nulstille din adgangskode.

For yderligere hjælp til at finde dit aftalenummer, læs denne guide.

Ændring af Eksisterende Adgangskode

Hvis du ønsker at ændre din eksisterende adgangskode:

1. Tilgå Brugerindstillinger: Gå til 'Brugerindstillinger' > 'Brugere' > 'Ændre kodeord'.
  2. Ændre din kodeord: Indtast dit nuværende kodeord og det nye kodeord, du ønsker at bruge.

Ændre en Anden Brugers Adgangskode

Det er ikke muligt at ændre en anden brugers adgangskode uden at være logget ind som den pågældende bruger.