1. Helpdesk
  2. DIN RACKBEAT KONTO

Hvordan finder jeg mit aftalenummer?

Dit aftalenummer i Rackbeat er afgørende for support og vises på alle sider. Har du glemt det, kan du få det gensendt ved at bruge "Glemt aftalenummer?" på login siden.

Find Dit Aftalenummer

Dit aftalenummer er afgørende for identifikation og support i Rackbeat. Det kan altid findes i din Rackbeat aftale, uanset hvilken side du befinder dig på:

1. Visning på Alle Sider: Dit aftalenummer vises konstant nederst til venstre på din skærmside i Rackbeat.

Glemt eller Uvist Aftalenummer

Hvis du ikke kan finde eller har glemt dit aftalenummer:

1. Gå til Login Siden: Besøg Rackbeat login side.
  2. Vælg 'Glemt aftalenummer?': Klik på dette link.
  3. Indtast Din E-mail: Indtast den e-mailadresse, der er associeret med din Rackbeat konto.
  4. Modtag Dit Aftalenummer: Du vil modtage en e-mail med dit aftalenummer, sammen med navnet og status på din aftale.

Hvis du har brugt en unik identifikation i din e-mail, såsom +1 i support+1@rackbeat.com, husk at indtaste den fulde e-mail inklusiv denne identifikation. Systemet genkender ikke adresser uden disse specifikationer.