Dropshipping i Rackbeat

Vil du vide, hvordan du kan udnytte dropshipping i Rackbeat? Læs vores guide, der trin-for-trin forklarer, hvordan du effektivt sælger uden eget lager.

Rackbeat tilbyder en brugervenlig dropshipping-funktion, der gør det muligt for dig at sælge varer uden at skulle håndtere lageret direkte. Dette reducerer både omkostninger og administration forbundet med lagerdrift, samtidig med at det sikrer en effektiv forbindelse til dine leverandører.

Hvordan behandler man en Dropshipping-ordre i Rackbeat:

1. Forberedelse: Start med at oprette dine leverandører og de produkter, du ønsker at sælge.

2. Opret Ordre:

• Gå til Salgsfanen og klik på "Ordrer".
    • Opret en ny ordre eller vælg en eksisterende, som du ønsker at oprette som dropshipping.
  3. Konverter til Bestilling:

• Når du er inde på ordren, klik på "Handlinger" øverst til højre.
    • Vælg "Opret bestilling".
  4. Aktivér Dropshipping:

• I pop-up vinduet, sæt flueben i "Dropshipping".
    • Kundens adresse vil automatisk blive sat som leveringsadresse på bestillingen.
  5. Håndtering af Bestilling:

• Håndter den oprettede bestilling som en almindelig bestilling, vær blot opmærksom på at varene ikke bliver sendt til din leveringsadresse, men kundens.
    • Fuldfør modtagelsen i bestillingen for at placere varene på lageret. (Dette er blot for at arkivere ordren, de fjernes fra din lagerbeholdning når forsendelsen i pkt. 6 håndteres)
  6. Fortsæt Ordren:

• Fortsæt med at håndtere ordren som var det en almindelig ordre.
    • Husk at fuldføre forsendelsen fra ordren for at fjerne varerne fra lageret, da de ikke reelt er blevet modtaget på dit lager.
  7. Afslutning: Din dropshipping ordre er nu oprettet og håndteret i Rackbeat.

Ved at følge disse trin kan du nemt og effektivt håndtere dropshipping ordrer i Rackbeat og tilbyde dine kunder en problemfri købsoplevelse.