Apps i Rackbeat

Rackbeat tillader installation og administration af apps for integration med andre platforme via app-siden i virksomhedsindstillinger.

I Rackbeat er det muligt at installere og administrere integrationer med andre platforme gennem vores app-side. Disse apps forbedrer og udvider funktionaliteten i dit Rackbeat system ved at forbinde det med eksterne tjenester.

Tilgå App-siden

For at tilgå og administrere apps i Rackbeat, følg disse trin:

1. Naviger til Virksomhedsindstillinger: Placer musen over dit navn i øverste højre hjørne og klik på "Virksomhedsindstillinger".
  2. Gå til Apps: Vælg "Apps" fra menuen i venstre side for at se tilgængelige og installerede apps.

Installation og Administration af Apps

Installation og konfiguration af apps i Rackbeat er enkel og giver mulighed for at tilpasse integrationen efter dine behov:

• Installation: Vælg fra listen af tilgængelige apps og følg instruktionerne for at installere.
  • Konfiguration: Efter installation kan du konfigurere og tilpasse appen til din arbejdsgang.
  • Administrere Apps: Under "Dine apps" på app-siden kan du tilgå indstillinger, foretage ændringer, eller slette apps.

Kompleksiteten af app opsætningen kan variere alt efter den integration der installeres, her anbefales der at man benytter vores opsætnings guides.

Du kan finde alle vores opsætnings guides her: Integrationer

Vigtige Overvejelser

• Fjernelse af Apps: Når du fjerner en app, afbrydes forbindelsen mellem Rackbeat og den eksterne platform. Dette fjerner dog ikke abonnementer eller konti på de eksterne tjenester, hvilket skal gøres separat.

Brug af Apps

Når du har installeret apps, vil du i toppen af app-siden finde et område kaldet "Dine apps", hvor du kan:

• Tilpasse Indstillinger: Gå ind i indstillingerne for hver app for at tilpasse dens funktioner og integration.
  • Slette Apps: Vælg at fjerne en app helt, hvis den ikke længere er nødvendig.

Apps og integrationer i Rackbeat udvider og forbedrer din oplevelse ved at forbinde dit lagersystem med andre værktøjer og tjenester. Brug app-siden til effektivt at administrere disse forbindelser og sikre, at dit system fungerer optimalt.