Data eksport i Rackbeat

Rackbeat's dataeksport funktion tillader eksport af en bred vifte af data, som kundedata og lagerinformation, i XLSX- og CSV-formater.

I Rackbeat kan du eksportere en bred vifte af data for at understøtte dine forretningsprocesser og rapportering. Dette inkluderer kundedata, leverandørdata, og meget mere, alt sammen tilgængeligt gennem dataeksport funktionen.

Tilgå Dataeksport

For at tilgå dataeksport funktionen i Rackbeat, følg disse trin:

1. Naviger til Virksomhedsindstillinger: Placer musen over dit navn i øverste højre hjørne og klik på "Virksomhedsindstillinger".
  2. Vælg Dataeksport: Fra menuen i venstre side, klik på "Dataeksport".

Data Tilgængelig til Eksport

Du kan eksportere en række forskellige datatyper, som inkluderer:

• Kunder
    • Kundedata
    • Kundegrupper
    • Kundekontakter
  • Leverandører
    • Leverandørdata
    • Leverandørgrupper
    • Leverandør varer
    • Leverandør kontakter
  • Lager
    • Produkter
    • Varegrupper
    • Styklister
  • Standarder
    • Valutaer
    • Lokationer
    • Enheder

Alle data eksporteres i XLSX-formatet, hvilket er kompatibelt med Excel.

Mange af disse datatyper kan også eksporteres direkte fra deres respektive moduler inden i Rackbeat i CSV-format, hvilket giver yderligere fleksibilitet til dine eksportbehov.

Brug af Dataeksport

Dataeksporten er ideel til:

• Backup: Sikre en backup af vigtige data.
  • Analyse: Facilitere dataanalyse og rapportering.
  • Integration: Forberede data til integration med andre systemer.

Dataeksport funktionen i Rackbeat er en kraftfuld værktøj til at administrere og udnytte dine forretningsdata effektivt. Ved regelmæssigt at eksportere data kan du sikre, at du har adgang til opdaterede og nøjagtige oplysninger for din virksomhed.