Faner i Rackbeat

Rackbeat tillader oprettelse af brugerdefinerede faner via iFrames for integration af eksterne platforme, hvilket gør dem tilgængelige for alle brugere.

I Rackbeat kan du oprette brugerdefinerede faner, der giver dig mulighed for at integrere og tilgå eksterne platforme direkte inden for Rackbeat ved hjælp af iFrames. Dette gør det muligt at tilpasse din oplevelse og effektivisere arbejdsprocesser.

Tilgå Faner

For at tilgå og administrere brugerdefinerede faner i Rackbeat, følg disse trin:

1. Naviger til Virksomhedsindstillinger: Placer musen over dit navn i øverste højre hjørne og klik på "Virksomhedsindstillinger".
  2. Vælg Faner: Fra menuen i venstre side, klik på "Faner".

Oprettelse og Administration af Faner

Oprettelsen af en ny fane kræver nogle få enkle trin:

• Navngiv Fanen: Vælg et passende navn, der vises i menuen øverst i Rackbeat.
  • Angiv URL: URL'en skal være sikker (starte med "https://").
  • Aktivitetsstatus: Vælg om fanen skal være aktiv (synlig) eller inaktiv.
  • Vælg Ikon: Tilpas fanen yderligere ved at vælge et ikon.

Disse indstillinger kan ændres når som helst ved at redigere den pågældende fane.

Begrænsninger

Faner kræver at den indlejrede side understøtter iFrame-teknologien. Sider der ikke understøtter iFrames kan ikke integreres som en fane.

Synlighed

Når oprettet, vil fanerne være synlige for alle brugere på platformen, hvilket sikrer en ensartet brugeroplevelse.