Optælling i Rackbeat

Rackbeat's "Optælling" funktion styrer lager via optællingskladder, oprettet manuelt eller via mobilapp, og justerer lagerantal ved bogføring.

Optælling i Rackbeat hjælper jer med at styre jeres lagerbeholdning igennem optællingskladder. Disse kladder kan oprettes manuelt eller via vores mobil app.

Tilgå Optællingsfunktionen

For at tilgå og administrere optællingskladder i Rackbeat, følg disse trin:

1. Vælg Fanen "Varer": Find fanen "Varer" i hovedmenuen.
  2. Gå til "Optælling": Her kan du se og administrere eksisterende optællingskladder.

Oprettelse af Optællingskladde via Mobilapplikationen

Her skal du bruge mobilapplikationen til at oprette optællingskladder:

1. Åbn Rackbeat Applikationen: Log ind med dine brugeroplysninger.
  2. Tast på "Optælling": Naviger til optællingsfunktionen.
  3. Opret Ny Kladde: Klik på "+" ikonet i nederste højre hjørne.
  4. Vælg Produkt og Lokation: Angiv hvilket produkt der tælles og hvor.
  5. Indtast Antal: Angiv det opregnede antal for produktet.
  6. Tilføj Produktet: Klik på "tilføj" for at tilføje produktet til kladde.
  7. Send til Optællingskladder: Vælg flere produkter eller swipe for at sende til optællingskladder.

VIGTIGT! Du skal have enten et premium abonnement på jeres Rackbeat konto eller have oprettet en bruger med typen "Lagermedarbejder" for at kunne tilgå mobil applikationen.

Administration af Optællingskladder

Når optællingskladden er oprettet, kan den administreres inde under fanen "Optælling":

• Bogfør Kladde: Vælg en kladde og bogfør den for at justere lagerantallet officielt.
  • Slet Kladde: Kladder kan slettes, hvis de ikke længere er nødvendige eller korrekte.

Regulering af Lagerbeholdning

Når en optællingskladde bogføres, sker der en regulering i systemet, der opdaterer lagerantallet til det talt op.

Optællingsfunktionen i Rackbeat er essentiel for præcis lagerstyring og kan hjælpe med at opdage og korrigere afvigelser i lageret. Effektiv brug af denne funktion sikrer nøjagtighed i lagerdata og kan forenkle lagerstyringsprocesser.