Rapport: Ordrestatistik i Rackbeat

Rackbeat's ordrestatistik giver indsigt i kostpriser, salgspriser, og dækningsbidrag pr. ordre med mulighed for at filtrere efter status, medarbejder og datoer.

Tilgå Ordrestatistik rapporten

For at tilgå og analysere ordrestatistik i Rackbeat, følg disse trin:

1. Naviger til Ordrestatistikken: Find og vælg statistikfunktionen i systemet.
    1. Klik på "Rapportering" i menuen og vælg ordrestatistik.
  2. Vælg Filtre: Inden rapporten trækkes, kan du vælge relevante filtre for din søgning.

Detaljer i Rapporten

Statistikrapporten inkluderer:

• Kostpris og Salgspris: Viser samlede værdier pr. ordre.
  • Dækningsbidrag: Beregnet for hver ordre.
  • Ordrenummer: Link til den specifikke ordre, klik på ordrenummeret for at blive ført direkte til ordren.
  • Bogføringsdato: Datoen for ordrens bogføring.
  • Tilknyttet Medarbejder: Medarbejderen ansvarlig for ordren.

Filtreringsmuligheder

Du kan tilpasse visningen af data ved at anvende forskellige filtre:

• Ordre Status: Vælg mellem arkiverede, ikke-arkiverede, kladder, og bogførte ordre.
  • Forsendelsesstatus: Vælg mellem afsendte og ikke-afsendte.
  • Medarbejdere: Filtrer efter specifikke medarbejdere involveret i ordrene.
  • Datoer: Angiv oprettelsesdato og leveringsdato for ordrene.

Statistikfunktionen i Rackbeat er et kraftfuldt værktøj for virksomheder til at få indblik i og forstå deres salgsdynamikker og økonomiske resultater.