Rapport: Salgsbudgetter i Rackbeat

Rackbeat's salgsbudgetter hjælper med at planlægge og overvåge salg for varer. Opret budgetter for varer, og se rapporter for at spore salgsmål.

Salgsbudgetter i Rackbeat tillader dig at planlægge og overvåge salgsaktiviteter for varerne i din forretning. Denne Rapport hjælper med at skabe og administrere salgsmål over bestemte perioder.

Tilgå Salgsbudgetter

Før du kan arbejde med salgsbudgetter, skal du oprette dem for dine varer.

Oprettelse af Salgsbudgetter

1. Gå til Varer: Find den vare, du ønsker at oprette et budget for.
  2. Vælg 'Salgsbudgetter': Find denne mulighed i toppen af varesiden.
  3. Opret Ny: Klik på 'Opret ny' for at starte oprettelsen af et salgsbudget.
  4. Intervalindstillinger: Vælg om budgettet skal oprettes per interval. Hvis ja, skal du definere perioden og om salget skal fordeles månedligt.
  5. Angiv Måned og Salgsmål: Vælg måneden for budgettet og angiv det forventede salg.

Du kan også importere salgsbudgetter via en CSV-fil.

Rapport om Salgsbudgetter

Når salgsbudgetter er oprettet, kan du tilgå en rapport for at se status på dine salgsaktiviteter.

Tilgå Rapporten

1. Gå til 'Rapportering' og 'Salgsbudgetter': Find og vælg disse muligheder i menuen.
  2. Vælg Filtre: Indstil datoer og yderligere filtre for at specificere rapporten.
  3. Generer Rapport: Klik på 'Søg' for at se rapporten.

Indhold i Rapporten

Rapporten inkluderer:

• Nummer: Varenummer.
  • Navn: Navnet på varen.
  • Salg: Antal solgte varer i perioden.
  • Budget: Budgetteret salg.
  • Procent: Procentdel af budgettet der er opnået.