Varekontokortet i Rackbeat

Varekontokortet i Rackbeat viser detaljerede data om alle varerelaterede bevægelser, inklusive antal, værdi og lokation, hvilket hjælper med nøjagtig lagerstyring og regnskabsføring.

Varekontokortet i Rackbeat giver et detaljeret overblik over alle bevægelser for specifikke varer siden deres oprettelse.

Tilgå Varekontokort

For at tilgå varekontokortet:

1. Direkte fra Varen: Gå til vareoversigten og vælg 'Varekontokort'.
  2. Via Rapportering: Naviger til 'Rapportering' og vælg 'Varekontokort'.
    Se mere her: Sådan trækker du en rapport over dit varekontokort

Oversigt over Bevægelser

Varekontokortet indeholder detaljerede oplysninger om hver bevægelse:

• Dato: Datoen for bevægelsen.
  • Type: Typen af bevægelse (f.eks., bestillingsmodtagelse, ordreafsendelse).
  • Antal: Mængden involveret i bevægelsen.
  • Antal total: Den resterende total på lager efter bevægelsen.
  • Enhedsværdi: Kostprisen pr. enhed.
  • Værdi: Samlet kostpris for bevægelsen.
  • Værdi total: Total værdi af lageret for denne vare.
  • Lokation: Hvor bevægelsen fandt sted.

Bevægelsestyper

Bevægelser registreret i varekontokortet inkluderer:

• Reguleringer af antal og værdi
  • Modtagelser og afsendelser af ordrer
  • Intern lagerflyt og produktionsordrer
  • Leverandørfakturaer, som resulterer i en modtagelse.

Navigering i Varekontokort

Varekontokortet viser først de ældste poster. For at se de nyeste bevægelser, naviger til den sidste side af kontokortet.