E-conomic: Sådan overfører du manuelt en faktura

Her finder du en trin-for-trin-guide til, hvordan du manuelt overfører en faktura til e-conomic via dine integrationsindstillinger

Det er muligt selv at tvinge en faktura over til e-conomic, såfremt du mangler den, er kommet til at slette kladden eller af andre årsager. Nedenfor gennemgår vi, hvordan du gør.

1. Klik på "Virksomhedsindstillinger"

Naviger til virksomhedsindstillinger ved at holde musen over dit brugernavn:

Klik på Virksomhedsindstillinger

2. Klik på "Apps"

I venstre side finder du dine apps, som du klikker på:

Klik på Apps

3. Klik på "Indstillinger" ud fra e-conomic

Gå til "Dine Apps" og klik på "Indstillinger" ved din e-conomic-integration:

Klik på E-conomic Indstillinger

4. Klik på Handlinger

Herefter går du til "Handlinger":

Klik på Handlinger

5. Indtast fakturanummeret

Nu skal du så indtaste fakturanummeret, som skal overføres til e-conomic fra Rackbeat:

Indtast fakturanummeret

6. Nu kan du så sende den

Når du så har indtastet fakturanummeret, er du klar til at sende den

klik send

7. Integrationen forsøger at overføre din faktura

Nu går Rackbeat så i gang med at sende fakturaen til e-conomic

Integrationen forsøger at overføre din faktura

Forhåbentlig er din faktura nu blevet sendt til e-conomic. Men du kan støde på nogle udfordringer, der gør, at fakturaen ikke overføres:

Faktura IKKE overført?

Hvis din faktura ikke er blevet overført efter at have fulgt disse steps, kan du oftest finde ud af det ved at gå til kategorien "Faktura Fejl" ved siden af "Handlinger".

OVERFØRES DIN FAKTURA SOM BOGFØRT?

Hvis din faktura overføres som en bogført faktura, bør du være sikker på, at fakturanummeret ikke allerede er taget i brug.

Såfremt fakturanummeret allerede er taget i brug ovre i e-conomic, vil integrationen ikke have mulighed for at overføre fakturaen og der vil ikke fremgå en fejl i "Faktura Fejl".

Du kan vælge at overføre fakturaen som en kladde til e-conomic ved at gå til "Kundefaktura" og deaktivere funktionen, der hedder "Bogfør fakturaer i e-conomic ved bogføring i Rackbeat" -  og herefter overføre fakturaen igen i "Handlinger".

Her skal du blot være opmærksom på, at fakturanummeret i e-conomic vil være anderledes end fakturanummeret i Rackbeat. (Du kan læse mere her)

HUSK AT AKTIVERE FUNKTIONEN IGEN EFTER DIN OVERFØRSEL.