e-conomic: Sådan tilføjer du Rackbeat som en fane i e-conomic

Hvis du gerne vil samle de to systemer i ét overblik, har du mulighed for at tilføje Rackbeat som en fane i din e-conomic aftale.

Det er heldigvis simpelt at tilføje Rackbeat som en fane i din e-conomic aftale.

I e-conomic gå til Indstillinger > Alle indstillinger > Ekstra faner/Extra tabs > Ny fane/New Tab

OBS! Vi anbefaler ikke denne løsning, hvis du har flere e-conomic aftaler.

Tilføj en ny fane med Rackbeats URL adresse. Det kunne eksempelvis være https://app.rackbeat.com/inventory/products, hvis det er produktoversigten du vil have som din standardvisning.
e-co 1

Nu vil Rackbeat ligge som en fane i toppen af din e-conomicaftale.

ecofane2