Slå dine e-conomic-afdelinger til i Rackbeat og tilføj dem til dine fakturaer

Din Rackbeat og e-conomic-integration kan nu blive endnu stærkere, da du kan overføre dine e-conomic-afdelinger til Rackbeat. Her får du en lille guide til, hvordan du aktiverer samspillet.

Hvis du arbejder med afdelinger i e-conomic, er der en funktion i vores integration, som du skal huske at slå til for at kunne få dem aktiveret i Rackbeat.

Funktionen hedder: "Anvend afdelinger i e-conomic", og sådan slår du den til:

1. Lad musen dvæle på dit brugernavn og tryk på "Virksomhedsindstillinger:"

Klik på Virksomhedsindstillinger

2. Så går du ind på "Apps" under "System" i venstre side:

Klik på Apps

3. Herinde trykker du på "Indstillinger" ved din e-conomic-integration:

Klik på Indstillinger

4. Dernæst går du ind i "Avancerede Indstillinger:"

Klik på Avancerede Indstillinger

5. Hvor du sætter flueben i "Anvend afdelinger i e-conomic ( Tillægsmodulet skal være aktiveret i e-conomic)":

Sæt flueben i "Anvend afdelinger i e-conomic ( Tillægsmodulet skal være aktiveret i e-conomic )"

6. Til sidst skal du huske at trykke på "Gem indstillinger:"

Klik på Gem indstillinger

Funktionen gør det muligt for dig at tilføje en afdeling på hver enkelt fakturalinje på dine fakturaer i Rackbeat.

Denne information vil så blive overført til fakturaen i e-conomic, hvor du vil kunne spore den på afdelingsniveau.

Du kan tilføje en afdeling til både nye varelinjer og eksisterende varelinjer på dine  fakturaer i Rackbeat.  Her viser vi dig, hvordan du gør begge dele.

Tilføjelse af afdeling til en ny varelinje

Du kan tilføje afdelingen til dine varelinjer, når du opretter den på fakturaen i Rackbeat:

1. Find den kundefaktura, der skal tilføjes afdelinger til

Du finder din kundefaktura under "Fakturaer" i Rackbeat:

Kundefaktura

2. Du går herefter ned og opretter en "Produktlinje":

Opret en ny produktlinje

3. Find så den vare, som du vil tilføje en afdeling til:

Vælg din vare

4. Her finder du så et tekstfelt under titlen "Department," hvor du kan tilføje din afdeling:

Vælg eller tilføj din afdeling

5. Indtast afdelingsnummeret

Her har vi bare brugt et vilkårligt nummer (4452):

Type "4452"

6. Husk herefter at gemme din produktlinje:

Gem din produktlinje
Det var en lille guide til, hvordan du tilføjer en afdeling, når du opretter en varelinje på en ny faktura. Her kommer så en gennemgang af, hvordan du tilføjer en afdeling til en eksisterende varelinje:

Tilføjelse af afdeling til en eksisterende varelinje

Du kan tilføje afdelingen til en eksisterende varelinje ved at ændre den på fakturaen inde i Rackbeat.

1. Find den kundefaktura, du ønsker at tilføje afdelingen til:

Kundefaktura

2. Nu skal du holde musen over de 3 prikker:

Hold musen over de 3 prikker

3. Klik så på "Rediger:"

Klik på Rediger

4. Så får du mulighed for at vælge eller indtaste afdelingsnummeret:

Vælg eller indtast afdelingsnummeret

5. Igen: Husk at gemne dine ændringer

Gem ændringer
Så kom vi til vejs ende i denne gennemgang af, hvordan du aktiverer dine e-conomic-afdelinger i Rackbeat og tilføjer dine afdelinger til både nye og eksisterende varelinjer på dine fakturaer.
Vi håber, at det vil gøre dine arbejdsgange endnu mere effektive og integrationen mellem Rackbeat og e-conomic stærkere 🙌​.