Om Dinero integrationen

Integrationen mellem Dinero og Rackbeat automatiserer overførsel af finansielle data som omsætning og indkøb, forbedrer nøjagtigheden og sparer tid.

Integrationen mellem Dinero og Rackbeat automatiserer dataoverførsel for regnskab, herunder omsætning, indkøb, og vareforbrug, hvilket er med til at sikre nøjagtighed i jeres finansielle rapportering.

Dinero

Tilgå Integration

Integrationen konfigureres i indstillingerne for både Rackbeat og Dinero. Første gang du sætter integrationen op, kan du udføre en opstartssynkronisering.

Du kan finde applikationen eller konfigurere integrationen ved at følge nedenstående trin:

1. Gå til "Virksomhedsindstillinger"
  2. Klik på "Apps"
  3. Installer integrationen eller klik på "Indstillinger" såfremt den allerede er installeret.

Besøg vores guide omkring opsætning af Dinero integrationen ved at klikke her: Opsætning af Dinero integrationen

Opstartssynkronisering

Dinero Opstartsync

Denne proces overfører stamdata fra Dinero til Rackbeat, det vil betyde at nedenstående punkter overføres til Rackbeat:

• Kunder
  • Leverandører
  • Leverandørgrupper
  • Produkter

Det kræves, at kunde- og leverandørdata i Dinero har en angivet e-mailadresse for at blive overført.

Løbende Synkronisering

Efter opstartssynkroniseringen vil følgende data blive overført fra Rackbeat til Dinero:

• Leverandørfakturaer
  • Salgsfakturaer
  • Produkter
  • Styklister
  • Kunder
  • Leverandører
  • Vareforbrug ved salgsfaktura

Dataoverførsler sker øjeblikkeligt, hvilket sikrer, at Dinero altid er opdateret med de nyeste transaktioner.

Hvad Overføres Ikke?

Visse data synkroniseres ikke mellem systemerne, herunder:

• Lagerbeholdning
  • Finanslagerværdi
  • Ordrer

Dette skyldes, at lagerstyring udelukkende håndteres i Rackbeat.