Opsætning af Shipmondo integrationen

Du kan integrere Rackbeat til din Shipmondo aftale, så data overføres mellem de to systemer. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du opsætter integrationen.

Vil du gerne vide mere om integrationen mellem Rackbeat og WooCommerce (f.eks. hvilken data der bliver overført), før du går i gang med installationen, kan du læse vores artikel "Om Shipmondo integrationen".

Gør dig klar - det skal du gøre, før du installerer integrationen

Før du kan installere integrationen, så er der et skridt, som du skal have gennemført i Shipmondo.

Opret en API Nøgle

I Shipmondo under indstillinger > API får du muligheden for at generere en API bruger og en API nøgle. Tryk bare 'Generer Nøgle' og så vil felterne blive udfyldt med en række tal og bogstaver.

Gem begge, dem skal vi bruge om lidt.

Installation af integrationen

Integrationen mellem Rackbeat og Shipmondo er tilgængelig i Rackbeats App Sektion, som du finder under "Brugerindstillinger" (højre hjørne øverst) og dernæst "Apps" i menuen til venstre.

1. Klik "Installér" på Shipmondo app'en
  2. Indsæt API User & API Key (Bruger og Nøgle, som du gemte fra forberedelserne i Shipmondo)
  3. Klik "Save" og vent på beskeden "API Credentials Updated"

Opsætning

Du skal nu sætte for at vælge om dine ordrer skal komme fra Rackbeat og gå til Shipmondo, eller den anden vej rundt.

Funktionerne du ser på screenshottet ovenfor skal sættes op og de betyder følgende:

Sync Order Shipment From
Her kan du vælge hvor ordre forsendelsen skal synkroniseres fra, på nuværende tidspunkt kan du kun vælge Rackbeat.

Transfer orders without delivery terms
Her kan du vælge om integrationen skal kunne overføre ordrer til Shipmondo når der ikke er en leveringsbetingelse på ordren

Default shipment template
Her kan du vælge den standard skabelon som der skal bruges når en ordre uden en leveringsbetingelse bliver sendt til Shipmondo.

Ikke navngivet leveringsbetingelser
Her skal du vælge hvilken skabelon fra Shipmondo der skal bruges når en ordre med dine oprettede leveringsbetingelser overføres.
Klik 'Save' under "Update Settings Parameters" og så er du klar til at overføre ordrer!

Product for Shipping
Her skal du angive varenummeret på din vare i Rackbeat som du bruger til at repræsentere fragt.

Product for discount
Her skal du angive varenummeret på din vare i Rackbeat som du bruger til at repræsentere rabat. (Hvis du bruger en varelinje det)

Product for gift card
Her skal du angive varenummeret på din vare i Rackbeat som du bruger til at repræsentere gavekort. (Hvis du bruger en varelinje det)

Product for payment fee
Her skal du angive varenummeret på din vare i Rackbeat som du bruger til at repræsentere Betalings afgifter. (Hvis du bruger en varelinje det)

Klik 'Save' under "Update Settings Parameters" og så er du klar til at overføre ordrer!