Hvordan redigerer jeg en eksisterende bruger?

Du kan nemt selv redigere i eksisterende brugere, f.eks. hvis profilen skal overdrages til en anden ansat eller hvis mailadressen skal opdateres. Neden for guider vi dig igennem, hvordan du gør.

Redigering af eksisterende bruger

1. Hold musen over dit navn i øverste højre hjørne og vælg "Brugerindstillinger"
  2. Klik på "Brugere" i menuen til venstre
  3. Klik på redigeringsikonet til højre på linjen for den bruger, du ønsker at redigere
  4. Her har du mulighed for at redigere alt fra e-mailadresse, navn, sprog, osv.
  5. Klik "Gem ændringer" nederst, når du er færdig med at redigere