Sådan opretter du en API-nøgle i Rackbeat

Skal du bruge en API-nøgle fra Rackbeat? I denne artikel går vi igennem, hvordan du opretter denne nøgle.

Hvis du skal oprette en API-nøgle i Rackbeat, så kan det gøres ved at følge disse hurtige og nemme trin.

1. Log ind på din Rackbeat aftale
  2. Klik på dit navn i højre hjørne øverst og klik på "Virksomhedsindstillinger"
  3. I venstre side af skærmen skal du klikke på "API" kategorien
  4. Klik på "Opret ny" for at oprette en ny API-nøgle
  5. Giv API-nøglen et navn, som indikerer, hvad denne nøgle hører til
  6. Gem den oprettede nøgle på den platform, du ønsker at integrere med, før du lukker vinduet ned. Dette er fordi du ikke kan finde nøglen frem igen og derfor bliver nødt til at oprette en ny nøgle.

Foreslået ændring nedenfor:

Titel: API-nøgle i Rackbeat
Subtitle: Hvis du vil oprette eller slette en API-nøgle i Rackbeat, så se her

Forståelse af API

API står for Application Programming Interface. I konteksten af Rackbeat bruges en API-nøgle til at forbinde en anden platform med Rackbeat. Dette kunne for eksempel være Capture IT og deres scanner setup.

Oprettelse af en API-nøgle

At oprette en API-nøgle i Rackbeat er en simpel proces. For at gøre dette:

1. Naviger til Rackbeat.
  2. Gå til 'Virksomhedsindstillinger'.
  3. Vælg 'API'.
  4. Klik på 'Opret ny'.
  5. Giv det et navn, der giver mening for dig.
  6. Klik på 'Opret nøgle'.
  7. Din nye API-nøgle er nu genereret. Det er afgørende at bemærke, at når du lukker dette vindue, vil du ikke længere kunne se din API-nøgle, så sørg for at gemme den et sikkert sted.

Sletning af en API-nøgle

Hvis du har brug for at slette en API-nøgle, kan du også gøre dette indenfor Rackbeat. Her er trinene:

1. Naviger til Rackbeat.
  2. Gå til 'Virksomhedsindstillinger'.
  3. Vælg 'API'.
  4. Find nøglen, du ønsker at slette, og klik på 'Slet'.
  5. Bekræft sletning.

Vær opmærksom på, hvis du sletter din API-nøgle, vil forbindelsen til den anden platform stoppe. Det betyder, at hvis du skal genskabe forbindelsen, skal en ny nøgle oprettes, og nøglen skal gives til platformen.

Husk at håndtere dine API-nøgler med omhu, da de giver adgang til dine Rackbeat-data. Opbevar dem altid et sikkert sted og undgå unødvendig deling af dem."