e-conomic: Hvorfor er det ikke de præcise tal (priser/antal), der bliver overført til e-conomic?

Hvis der ikke bliver overført de præcise tal/priser til e-conomic, er det typisk fordi Rackbeat tillader flere decimaler (4 decimaler for produktets antal og 6 decimaler for produktets priser) end e-conomic (2 decimaler).

I de "Generelle indstillinger" under "Avanceret", vælger man hvor mange decimaler man ønsker at gøre brug af ved henholdsvis "Antal" og "Priser".

Det kan derfor godt skabe nogle problemer i værdien, hvis man anvender flere decimaler end 2, fordi e-conomic vil afrunde et beløb på en vare på eksempelvis: kr. 125,4356  vil blive afrundet til kr. 125,44.

I indstillingerne for integrationen til e-conomic har man mulighed for at vælge "Brug faktisk antal ved oprettelse".

Faktisk antal

Det faktiske antal vil fremgå på selve varens tekstlinje. Hvis man eksempelvis sælger enheden 0,5414 (gram) så vil der i "antal" i e-conomic stå 0,54 men i selve varens tekstlinje vil der blive overført det faktiske antal: 0,5414.

Check:

Hvor mange decimaler har du brug for?

Hvad har du valgt under "Generelle Indstillinger" > "Avanceret" i forhold til decimaler?