e-conomic: Hvorfor er det ikke de præcise tal (priser/antal), der bliver overført til e-conomic?

Rackbeat tillader flere decimaler end e-conomic, derfor kan der være forskel på tallene.

Hvis du oplever, at det ikke er de præcise tal/priser der bliver overført til e-conomic, er det typisk fordi Rackbeat tillader flere decimaler (4 decimaler for antal og 6 decimaler for priser) end e-conomic (2 decimaler ved begge).

Det kan derfor skabe problemer i værdien, hvis man anvender flere decimaler end 2, fordi e-conomic vil afrunde beløbet. Et eksempel er en vare til DKK 125,4356 i Rackbeat der vil blive afrundet til DKK 125,44 ved overførsel til e-conomic.

I indstillingerne for integrationen til e-conomic har man mulighed for at vælge "Brug faktisk antal ved oprettelse".

Faktisk antal

Hvis der sættes flueben her vil det faktiske antal fremgå på varens tekstlinje. Hvis man eksempelvis sælger enheden 0,5414 (kilo) så vil der i "antal" i e-conomic stå 0,54, men i selve varens tekstlinje vil der blive overført det faktiske antal: 0,5414 (kilo).

Check:

Hvor mange decimaler har du brug for?

Gå til 'Virksomhedsindstillinger' > 'Generelle indstillinger' > 'Avanceret' for at vælge hvor mange decimaler du ønsker at arbejde med i Rackbeat.