e-conomic: Hvorfor overføres lagerværdien fra Rackbeat kun én gang om ugen/måneden til e-conomic?

Du har mulighed for selv at indstille, hvor ofte finanslagerværdien skal overføres fra Rackbeat til e-conomic.

Hvis din finanslagerværdi kun overføres til e-conomic én gang om ugen eller én gang om måneden, er det fordi det er valgt under indstillingerne for integrationen mellem Rackbeat og e-conomic.

Du kan du vælge, hvor ofte finanslagerværdien skal overføres. Under Frekvens har du mulighed for enten at vælge: 'Dagligt', 'Ugentligt' eller 'Månedligt'.

frekvens2022-11-21 155301

Check:

Check at der under indstillingerne for integrationen er valgt den ønskede frekvens. Finanslagerværdien kan overføres dagligt, ugentligt eller månedligt.

Gå til Virksomhedsindstillinger > Apps > e-conomic Indstillinger > Frekvens

NB! Finanslagerværdien som overføres, oprettes som en kladdepostering i den valgte kassekladde - her skal den bogføres efter hver overførsel (dagligt, ugentligt eller månedligt)