WooCommerce: Jeg får meddelelsen "Can’t create shop. Error: Error: Beklager, du kan ikke liste ressourcer. [woocommerce_rest_cannot_view].”

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til din WooCommerce shop er det typisk fordi der ikke er indtastet de korrekte oplysninger for integrationen fra WooCommerce.

Guiden nedenfor viser hvor i WooCommerce du får de oplysninger du skal indtaste i Rackbeat

1)

Log ind på dit WooCommerce admin.
Vælg WooCommerce (menuen i venstre side) > Klik på Settings > Vælg Advanced i menuen i toppen > Klik på REST API > Add key

Navngiv den nye adgang "Rackbeat", permissions = "Read/Write" og klik på Generate API key

WooCommerce har nu genereret Consumer Key og Consumer Token til dig. Du skal sørge for at gemme disse nøgler, da de skal bruges ved installationen i Rackbeat.

2)

Gå til Rackbeat App Store (https://app.rackbeat.com/settings/applications).

Klik Installér på WooCommerce Webshop app'en.

Indsæt Consumer Key, Consumer Token (fra trin 2) og Shop URL (fx. rackbeat-webshop.com)

Klik på Installér - vent.

Det er derfor vigtigt at sikre sig at man har indtastet de korrekte informationer som beskrevet ovenfor.