Sådan anvender du (Fællesskab) til udviklingsforslag

I denne artikel vil vi forklare, hvordan du kan bruge vores in-app funktion til at komme med udviklingsforslag til Rackbeat. Vi vil guide dig gennem processen og vise dig, hvordan du kan dele dine gode ideer og se, hvad andre brugere har delt.

Der er en fane tilgængelig i jeres Rackbeat aftale, som I kan benytte til at dele jeres gode ideer og se, hvad andre brugere har delt.

Fællesskab

I højre hjørne, ved siden af jeres firma/bruger navn, finder I en fane ''Fællesskab''

Uden titel

Når du klikker her, åbnes et vindue, hvor du kan se de ideer, som allerede er blevet tilføjet af andre brugere. Her har du mulighed for at stemme på de ideer, du synes er gode. På den måde kan vi lettere prioritere de udviklingsforslag, vi arbejder på, ved at se på dem, der har flest stemmer.

Fællesskab vindue

Tilføj dine egne forslag

Du kan også tilføje dine egne ideer ved at klikke på "Add an Idea" og derefter tilføje en titel og beskrivelse af, hvad ideen handler om. Det er vigtigt, at du beskriver så mange detaljer som muligt, så vi forstår, hvad det drejer sig om.

Hvis vi mangler information omkring din ide, kan det være, at vi kontakter dig for at få yderligere oplysninger, så vi kan tilføje det til beskeden.

Fællesskab ide vindue-1Status på jeres forslag

Du kan også holde dig opdateret om udviklingen af de ideer, der bliver tilføjet, ved at se på det tag, der er knyttet til ideen. Der er 5 forskellige niveauer, som en ide kan få, og de inkluderer:

1. Idea submitted
    Ideen er blevet gennemgået af vores moderator og der er ikke yderligere spørgsmål.
  2. Under consideration
    Ideen er blevet vurderet af vores medarbejder og vil nu blive sendt til vores udvikler for en grundig vurdering og viderudvikling.
  3. Planned
    Ideen er blevet godkendt og vil blive inkluderet i vores udviklingsplan.
  4. In Development
    Ideen er i øjeblikket under udvikling og bliver aktivt arbejdet på.
  5. Shipped
    Ideen er blevet fuldt udviklet og implementeret i systemet.

Alle nye ideer bliver først tilgængelige i oversigten, efter de er blevet gennemlæst af vores moderator og sikrer, at vi har forstået, hvad det drejer sig om. Hvis vi har brug for yderligere forståelse af udkastet, vil vi kontakte jer her.

Fællesskab ide niveauer (1)

Kommentarer

I oversigten har I også mulighed for at tilføje kommentarer til de eksisterende ideer. Disse kommentarer kan være relateret til at udvide ideen/beskrivelsen eller give yderligere information. Vores moderator vil også tilføje kommentarer angående udviklingsplanen eller eventuelle mangler, der kan opstå.

Fællesskab ide kommentar-1

Meddelelser (Announcements)

Der er også en fane til meddelelser (Announcements), der løbende opdateres med de seneste begivenheder i Rackbeat-udviklingen, så I altid kan følge med i, hvad der sker.

Fællesskab announcements fane-1