Om 24SevenOffice integrationen

24SevenOffice er et norsk ERP system. Du kan integrere Rackbeat til din 24SevenOffice aftale, så data overføres mellem de to systemer. Nedenfor gennemgår vi, hvad integrationen kan.

Sådan fungerer integrationen mellem 24SevenOffice og Rackbeat

Integrationen giver mulighed for at overføre salgsordrer fra 24SevenOffice til Rackbeat og returnere lagermængder, kundefakturaer og leverandørfakturaer fra Rackbeat til 24SevenOffice.

Opstartssynkronisering.

Det er muligt at lave en opstartssynkronisering fra 24SevenOffice til Rackbeat, men det er ikke påkrævet. Ved en opstartssynkronisering kan der overføres:

• Kunder
  • Leverandører
  • Produkter
  • Varegrupper

Hvad kan overføres fra Rackbeat til 24SevenOffice?

• Salgsfaktura (flere muligheder i forhold til status på den overførte faktura - vælges i integrationsindstillinger)
  • Ordre (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - vælges i integrationsindstillingerne)
  • Produkter (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - vælges i integrationsindstillingerne)
  • Varegrupper (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - vælges i integrationsindstillingerne)
  • Stykliste (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - vælges i integrationsindstillingerne)
  • Kunder (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - vælges i integrationsindstillingerne)
  • Leverandører (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - vælges i integrationsindstillingerne)
  • Lagerbeholdning

NB! Data der overføres fra Rackbeat til 24SevenOffice sker altid 'med det samme' - det bør derfor ikke gå mere end et par minutter før det er synligt i jeres 24SevenOffice aftale.

Hvad kan overføres fra 24SevenOffice til Rackbeat?

• Ordre (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - hvis der vælges 24SevenOffice sker overførslen hver 10. minut)
  • Salgsfaktura (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - vælges i integrationsindstillingerne)
  • Produkter (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - vælges i integrationsindstillingerne)
    NB! Alle produkter vil blive synkroniseret til Produktfanen i Rackbeat, så hvis det er en stykliste skal den konverteres efter synkronisering til Rackbeat.
  • Varegrupper (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - vælges i integrationsindstillingerne)
  • Kunder (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - vælges i integrationsindstillingerne)
  • Leverandører (kan oprettes enten i Rackbeat eller i 24SevenOffice - vælges i integrationsindstillingerne)

Hvad synkroniserer vi ikke?

• Leverandørfaktura

TIP: Skal du have hjælp til opsætning af integrationen, guider vi dig igennem i artiklen "Installation of the 24SevenOffice integration"