Opsætning af eAccounting / eEkonomi integrationen

Du kan integrere Rackbeat til din eAccounting / eEkonomi aftale, så data fra Rackbeat overføres til eAccounting / eEkonomi . Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du sætter integrationen op.

Vil du gerne vide mere om integrationen mellem Rackbeat og eAccounting / eEkonomi  (f.eks. hvilken data der bliver overført), før du går i gang med installationen, kan du læse vores artikel "Om eAccounting / eEkonomi integrationen".

Du kan selv opsætte integrationen ved at følge denne guide, men vi foreslår, at du kontakter vores Support team, som kan garantere korrekt konfiguration af integrationen for DKK 2.500.

Installation af integrationen

1. Når integrationen opsættes, skal du både være logget på din eAccounting / eEkonomi aftale og din Rackbeat aftale, så hvis du ikke allerede er det, skal du logge på nu
  2. Integrationen mellem Rackbeat og eAccounting / eEkonomi er tilgængelig i Rackbeats App Sektion, som du finder under "Brugerindstillinger" (højre hjørne øverst) og dernæst "Apps" i menuen til venstre
  3. Find eAccounting / eEkonomi i App-oversigten og tryk på "Installér"
  4. Gå til din eAccounting / eEkonomi aftale. Her vil du blive bedt om at tilføje og dermed acceptere integrationen

5. Herefter kommer du til selve indstillingerne for integrationen. Dem gennemgår vi nedenfor.

Indstillinger

INITIAL SYNC: Her har du mulighed for at vælge at foretage en opstartssynkronisering - det vil sige, at du kan få overført data fra din eAccounting / eEkonomi aftale til Rackbeat. Du vil få overført følgende:

• Varegrupper
  • varer
  • Enheder
  • Kunder

Vælg nedenfor for hver overskrift, ex "Sync from EAccounting to Rackbeat", hvorvidt du ønsker opstartssynkronisering.

OBS! Opstartssynkronisering er kun mulig at foretage én gang!
Hvis du ønsker at få overført data fra din eAccounting / eEkonomi aftale til Rackbeat, er det derfor vigtigt, at du foretager synkroniseringen i forbindelse med opsætningen af integrationen.

Nu hvor du har taget stilling til det opstartssynkroniseringen, kan du scrolle videre - så går vi i det følgende opsætningen af indstillingerne igennem trin for trin.

Product settings

Du kan vælge, om du ønsker at aktivere løbende synkronisering af produkter.
Vælger du "Rackbeat -> EAccounting"  her, vil produkter og styklister blive synkroniseret fra Rackbeat til EAccounting.

Derefter skal du tage stilling til følgende:

Customer settings

Her kan du vælge, om du ønsker at aktivere løbende synkronisering af kunder. Vælger du "Rackbeat -> EAccounting"  her, vil kunder blive synkroniseret fra Rackbeat til EAccounting, når du opretter nye eller opdaterer data i eksisterende.

Payment terms mapping

Her skal du under "payment terms mapping" matche dine betalingsbetingelser i Rackbeat med dine betalingsbetingelser i EAccounting/eEkonomi. Dem kan du vælge under "EAccounting payment method".

Vi anbefaler, at du opretter dine betalingsbetingelser i Rackbeat med samme navn som de har i EAccounting for at de matches korrekt.

Invoice settings

I feltet under "Start order flow from" skal du vælge, hvor du ønsker at starte dit ordreflow fra.

Du kan enten vælge "Rackbeat" eller du kan vælge "Don't transfer".

Her skal du være opmærksom på at "ordren" først overføres til eAccounting / eEkonomi når den er "bogført" som en faktura i Rackbeat.

Status of new eAccounting invoices

I feltet under "status of new eAccounting invoices" skal du vælge, hvilken status fakturaer, som overføres fra Rackbeat til eAccounting / eEkonomi, oprettes med. Du kan vælge mellem følgende:

• Draft (den oprettes som en kladdefaktura)
  • Invoiced (den oprettes om "faktureret")
  • Invoiced and send email (den oprettes som "faktureret" og fakturaen sendes tilmed fra eAccounting / eEkonomi)

I rubrikken "Use the exact quantity", vælger du, om du ønsker, at det faktiske antal overføres til eAccounting / eEkonomi.
Siger du "ja" til dette, vil kundefakturaer anvende det faktiske antal på linjerne.

OBS! Hvis du anvender mere end 2 decimaler i Rackbeat, skal du være opmærksom på, at "Brug faktisk antal ved oprettelse" kan skabe problem i værdien.

"Manual GET Rackbeat customer invoice Only for troubleshooting purposes, use this at own risk - may create duplicates)"

I feltet her kan du indtaste et Rackbeat fakturanummer som man så kan forsøge manuelt at sende til sin eAccounting / eEkonomi.

Det var indstillingerne!

Klik "Save Settings" for at afslutte.

Du kan altid vende tilbage til indstillingerne og tilpasse, hvis du får behov for det.