Sådan importerer du kundekontakter

1. Klik på fanen “Salg”
  2. Klik på “Kunder” i menuen til venstre
  3. Vælg den kunde, du ønsker at importere kontaktpersoner til
  4. Klik på fanen “Kontaktpersoner”
  5. Klik på “Importer”
  6. Du har nu mulighed for at downloade en eksempelfil – hvilket vi altid vil anbefale, for at sikre, at du får den korrekte data med i importen. Det er vigtigt, du gemmer din fil som en .csv fil med utf-8 indkodning
  7. Husk at udfylde den obligatoriske information: Kundenr, kontaktnr og navn. Derudover kan du indtaste mail, telefon og job, samt om kontaktpersonen skal modtage kopi af mail med ordrebekræftelse, tilbud og/eller faktura – tast “1” hvis ja og tast “0” hvis nej
  8. Du kan nu importere filen
  9. Hvis du bruger eksempelfilen, vil den automatisk gå ind og mappe de matchende kolonner. Ellers mapper du kolonnerne i feltet ved blot at trykke overskrifterne hen til det pågældende felt
  10. Hvis du ønsker at fjerne et felt, trykker du “X”
  11. Klik på “Importer”