Sådan opretter du en kreditnota til kunder

I Rackbeat har du mulighed for at kreditere dine kunder. Du kan kreditere hele ordren eller kun dele af den. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du opretter en kreditnota til dine kunder.

1. Vælg fanen “Salg” øverst
  2. Klik “Fakturaer” i menuen
  3. Vælg “Arkiveret” i boksen “Arkiveret”
  4. Find den faktura, som du ønsker at lave en kreditnota på
  5. Hold pilen over de tre prikker til højre på fakturalinjen, og vælg herefter “Opret kreditnota”
  6. Skriv evt. note og overskrift til kreditnotaen
  7. Vælg det antal, der skal laves kreditnota på
    Hvis der er nogle af varerne, som du ikke ønsker at kreditere, kan du slette dem fra listen ved at holde pilen over de tre prikker til højre på varelinjen og vælg "Slet"

8. Klik “Send til kunde” - herefter får du muligheden for at kunne vælge at sende kreditnotaen til kunden på mail eller helt lade være. Du kan også vælge om;
    • varerne skal tilbageføres på lager eller ej
    • varerne skal lægges på lageret på fakturadatoen i stedet for dags dato
  9. Angiv årsag til kreditnota
  10. Tryk "Send" for at afslutte

Tip: Du kan se alle kreditnota under "Fakturaer" i menuen og vælger "Kreditnota" i boksen "Type"