Sådan opretter du en leverandør-kreditnota

1. Vælg fanen “Indkøb” øverst
  2. Klik “Fakturaer” i menuen
  3. Vælg “Bogført” i boksen “Arkiveret”
  4. Find den leverandørfaktura, som du ønsker at lave en kreditnota på
  5. Hold pilen over de tre prikker til højre på fakturalinjen, og vælg herefter “Opret kreditnota”
  6. Skriv evt. note og overskrift til kreditnotaen
  7. Vælg det antal, der skal laves kreditnota på
    Hvis der er nogle af varerne, som du ikke ønsker inkluderet i kreditnotaen, kan du slette dem fra listen ved klikke på "X" til højre på varelinjen
  8. Klik “Bogfør”
  9. Vælg, om lageret skal tilbageføres og i så fald, om varerne skal trækkes fra lageret på fakturadatoen
  10. Angiv en årsag til kreditnoten
    • Klik "Bogfør" for at afslutte

Tip: Du kan se alle kreditnotaer, hvis du vælger "Fakturaer" i menuen og herefter "Kreditnota" i boksen "Type"