Sådan opretter du leverandør-kreditnotaer

Er du i gang med at håndtere leverandørfakturaer i Rackbeat og har brug for at oprette en kreditnota? Denne guide giver dig en simpel og effektiv fremgangsmåde til at oprette kreditnotaer, hvilket er essentielt for korrekt lager-styring.

Du kan nemt oprette en kreditnota på dine leverandørfaktura, nedenfor vil vi vise hvordan du gør dette.
  1. Åbn Indkøb: Gå til "Indkøb" øverst i Rackbeat.

2. Find Fakturaer: Klik på "Fakturaer" i menuen og filtrer til "Bogført" under "Arkiveret" for at finde dine bogførte leverandørfakturaer.

3. Vælg Faktura: Gennemse listen for at finde den leverandørfaktura, du vil oprette en kreditnota til.

4. Opret Kreditnota: Hold musen over de tre prikker til højre for den valgte faktura og vælg "Opret kreditnota".

• Indtast eventuel note eller overskrift for kreditnotaen.
    • Bestem mængden for hver vare, du ønsker at inkludere i kreditnotaen.
    • Fjern eventuelle varer, du ikke ønsker på kreditnotaen, ved at klikke på "X" ved siden af varelinjen.
  5. Bogfør Kreditnotaen: Før du bogfører, skal du vælge, om og hvordan lageret skal justeres:

• Beslut om varer skal tilbageføres til lageret og angiv, om tilbageførslen skal ske på fakturadatoen.

• Angiv årsagen til oprettelsen af kreditnotaen.
  6. Afslut: Klik "Bogfør" for at færdiggøre kreditnotaen.

Ekstra Tip: Du kan finde alle oprettede kreditnotaer ved at vælge "Fakturaer" og derefter filtrere efter "Kreditnota" i "Type"-boksen.