Sådan opretter du kunder

Kunder kan oprettes på to måder: Manuelt eller via en import. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du opretter kunder manuelt.

Effektiviser din kundehåndtering i Rackbeat ved nemt at oprette og organisere dine kundeoplysninger. Husk, før du opretter en ny kunde, skal en tilhørende kundegruppe være oprettet.

Trin-for-Trin Guide til Oprettelse af Kunder:

1. Gå til Salg: Vælg "Salg" fanen øverst i din Rackbeat-konto.

2. Vælg Kunder: Klik på "Kunder" i menuen for at tilgå din kundeoversigt.

3. Opret Ny Kunde: Tryk på "Opret ny" i øverste højre hjørne for at starte oprettelsesprocessen.

• Udfyld de nødvendige oplysninger om kunden. Dette inkluderer navn, adresse, kontaktoplysninger, og mere.

• Hvis du har valgt standarder for oprettelse af kunder i dine virksomhedsindstillinger, så vil nogle af felterne allerede være udfyldt på forhånd, dem kan du ændre hvis nødvendigt.
    • Hvis du ikke angiver et kundenummer, vil Rackbeat automatisk tildele et unikt nummer.
  4. Afslut Oprettelsen: Når du har indtastet alle kundeoplysninger, klik på "Opret kunde" for at gemme den nye kunde i systemet.

• Vælg “Opret og ny” hvis du ønsker at forberede oprettelsen af en anden kunde med det samme.

For information om import af kunder via en Excel-fil, gå til vores guide "Sådan importerer du dine kunder"