Sådan opretter du en forsendelse ud fra en salgsordre

Når din salgsordre er klar til at blive afsendt, kan du oprette en forsendelse ud fra selve ordren og på den måde spare tid. Det kan gøres på to måder. Nedenfor guider vi dig igennem begge fremgangsmåder.

Du oprette en forsendelse ud fra en salgsordre ved enten at:

1. Vælg fanen “Salg” øverst
  2. Klik på “Ordre” i menuen
  3. Find den ordre i overblikket, som du ønsker at oprette forsendelsen ud fra
  4. Hold musen over de 3 små prikker i højre side af ordrelinjen og vælg “Opret forsendelse”
  5. Pluk de varer, der skal afsendes. Skal samtlige varer afsendes, kan du klikke på “Pluk alle”
  6. Klik på “Send” øverst i højre hjørne - du får herefter mulighed for at vælge, og du vil sende en følgeseddel til kunden på mail
  7. Klik "Send" igen for at afslutte

Eller:

1. Vælg fanen “Salg” øverst
  2. Klik på “Ordre” i menuen
  3. Find den ordre i overblikket, som du ønsker at oprette forsendelsen ud fra
  4. Klik på ordrenummeret - så du kommer ind på selve ordren
  5. Klik på ikonet “Opret forsendelse” øverst i højre hjørne
  6. Klik på ikonet “Rediger”
  7. Pluk de varer, der skal afsendes. Skal samtlige varer afsendes, kan du klikke på “Pluk alle”
  8. Klik på “Send” øverst i højre hjørne - du får herefter mulighed for at vælge, og du vil sende en følgeseddel til kunden på mail
  9. Klik "Send" igen for at afslutte