Sådan opretter du valuta

Du kan oprette de valuta, der er relevante for din forretning. Rackbeat råder over stort set alle og kursen reguleres automatisk dagligt ud fra markedsgældende kurser.

Oprettelse af valuta

1. Hold musen over dit firmanavn øverst i højre side og vælg “Virksomhedsindstillinger”
  2. Klik på “Valuta” i menuen til venstre
  3. Klik på “Opret ny” øverst i højre hjørne
  4. Vælg den ønskede valuta fra drop-down menuen og klik “Tilføj valgte valuta”
  5. De valuta du tilføjer vil automatisk blive opdateret tre gange dagligt ud fra aktuel valutakurs. Det er også muligt at sætte en fast valutakurs - det guider vi dig til nedenfor.

Fast valutakurs

1. For at sætte en fast valutakurs skal du skrive den ønskede kurs i kursfeltet og trykke "Enter" på dit tastatur.
  2. Nu vil du kunne se i kolonnen 'Fast valutakurs' at der stå 'Ja' ud for den valuta.
  3. Hvis du ønsker at vende tilbage til at følge aktuel kurs, kan du trykke det lille hjul ud for valutakursen (markeret med rødt på billedet nedenfor)

kurs