Spærrede produkter

Forskellen på "Åbne" og "Spærrede" produkter er, at spærrede produkter ikke kan sælges, og derfor heller ikke kan tilføjes til Tilbud, Ordre, Faktura osv., som åbne produkter kan.

Når man spærrer et produkt, er det oftest som et alternativ til at slette det, da det ikke er muligt at slette produkter, hvis der har været transaktioner på det.

De spærrede produkter kan filtreres fra i produktoversigten ved at ændre "Status" i filter-funktionen til "Åbne" (tryk "Husk" til højre i søgefeltet, hvis du vil gemme denne indstilling).