Sådan opretter du en bestilling med forudbetalt depositum

Nogle leverandører kan kræve at der betales et depositum af det fulde beløb up front og derefter en restbetaling ved levering af bestillingen. Nedenfor finder du en guide til hvordan du i Rackbeat kan sætte det op.

Oprettelse af delvis fakturering:

1. Opret bestilling på det fulde antal.
  2. Send bestilling til leverandør.
  3. Find bestillingen i fanen "Bestilling"
  4. klik på de 3 prikker.
  5. Opret faktura på depositum og ændre antal af varer til halvdelen og klik "bogfør"
    1. Det er vigtigt at du ikke registrerer den som modtaget endnu.
  6. Ved leveringen eller op til leveringen, opret faktura igen.
    1. Antallet af produkter vil automatisk rette sig til at være det resterende beløb.
  7. Bogfør faktura som tidligere.
  8. Find fanen "Modtagelser" og slet modtagelse for igangværende ordre.
    1. Dette er vigtigt eftersom at den ellers kun vil registrere modtagelse for halvdelen.
  9. Find bestillingen igen, klik på de 3 prikker og vælg "Klar til modtagelse"
  10. Du vil nu kunne arrangere modtagelse for det fulde antal.

Senest opdateret: 09. Juni 2022