Tillægsmodulet: Batchstyring

Opnå total sporbarhed på tværs af køb, salg og dit varelager. Modulet giver mulighed for at styre holdbarheden, så du har et overblik over hvilke batches, der skal sælges først, ud fra de varer du har på lager og deres sidste salgsdato.

Dette modul er særligt velegnet til fødevarer, medicin og andre varer med begrænset holdbarhed.

Batchstyring er yderst effektivt uanset, om du hjemkøber varer med et batchnummer og videresælger varer fra dette batch eller du selv producerer batches, som du videresælger.

Med Batchstyring får du mulighed for:

• Styring af Batch på varenumre
  • Styring af Batch på produktioner
  • Tracking af Batch fra indkøb
  • Tracking af Batch til kunder
  • Arbejde med udløbsdato

Modulet giver mulighed for at styre holdbarheden, så du har et overblik over hvilke batches, der skal sælges først, ud fra de varer du har på lager og deres sidste salgsdato.

Du opnår total sporbarhed

Hvilket gør det nemt, hvis du f.eks. skal kalde et parti varer hjem. Baseret på batchhistorikken kan du nemt og hurtigt finde frem til, hvilke batches der indeholder den konkrete komponent eller ingrediens, som du vil have tilbagekaldt, og hvilke kunder der har modtaget varer fra de berørte batches. Du kan også finde frem til en konkret leverandør, hvis du oplever problemer med varer modtaget fra denne.

Slip for at bruge unødvendigt tid på at spore varer eller hele batches. Rackbeat klarer det for dig og giver dig mulighed for hurtigere at handle på et eventuelt problem.

Aktivering af Batch-modulet

1. Hold musen over dit navn i øverste højre hjørne og klik på "Brugerindstillinger"
  2. Vælg "Tilføjelsesmoduler" i menuen til venstre
  3. Klik "Installér" på "Batch" for at aktivere modulet