Om WooCommerce integrationen

WooCommerce er en webshop. Du kan integrere Rackbeat til din WooCommerce aftale, så data overføres mellem de to systemer. Nedenfor gennemgår vi, hvad integrationen kan.

Sådan fungerer integrationen mellem WooCommerce og Rackbeat

Når salgsordrer bliver oprettet i WooCommerce, overfører vi dem løbende til Rackbeat i realtid. Du undgår dermed at skulle taste dine salg manuelt ind i systemet. Lagerantal vil også (hvis det ønskes) blive overført i realtid fra Rackbeat til WooCommerce. På den måde sikrer du, at der ikke oversælges på din webshop.

Du kan også oprette og redigere varer på tværs af de to systemer, hvis du ønsker dette. I så fald skal du vælge, om du vil oprette/redigere varer i Rackbeat, som så overføres til WooCommerce, eller om det skal gå den anden vej rundt. Det er selvfølgelig også en mulighed at fravælge denne synkronisering.

Integrationen understøtter "multi shops" - det vil sige, at én Rackbeat aftale kan integreres til flere forskellige WooCommerce webshops for fuld synkronisering af lagerbeholdninger på tværs af alle shops.

Pris for integration til den første webshop er gratis, herefter betales DKK 100/måned for alle ekstra shops, der tilknyttes Rackbeat.

Hvilke data overføres fra WooCommerce til Rackbeat?

• Salgsordrer
  • Varer (du kan vælge om du vil oprette dine varer i enten WooCommerce eller Rackbeat). Dataoverførslen sker både ved oprettelse og vedligeholdelse af varer.

OBS! Overførslen er envejs. Hvis du vælger at oprette og vedligeholde dine varer i WooCommerce, så skal alle opdateringer ske her.

Varedata der overføres:
    • SKU-nummer
    • Varenavn
    • Salgspris
    • Beskrivelse (også på variationer)

Hvilke data overføres fra Rackbeat til WooCommerce

• Lagerantal (hvis dette ønskes)
  • Varer (du kan vælge at oprette dine varer enten i WooCommerce eller Rackbeat) Dataoverførslen gælder både ved oprettelse og vedligeholdelse.

OBS! Overførslen er envejs. Hvis du vælger at oprette og vedligeholde dine varer i Rackbeat, så skal alle opdateringer ske her.

Varedata der overføres:
    • SKU-nummer
    • Varenavn
    • Salgspris

Opstartsynkronisering

Når integrationen mellem WooCommerce og Rackbeat sættes op, har du mulighed for at vælge at foretage en opstartssynkronisering - dvs. at få overført dine nuværende varer og lagerbeholdning fra WooCommerce til Rackbeat.

Opstartssynkroniseringen kan ikke gå den anden vej rundt.

Hvad synkroniserer vi ikke?

Integrationen mellem Rackbeat og WooCommerce er ikke et PIM - derfor kan vi ikke overføre til korrekt produktkategorier, tilføje tags, etc. Rackbeat kan heller ikke oprette variationer i WooCommerce, så hvis du arbejder med variationer, anbefaler vi, at overførslen af produktdata sker fra WooCommerce til Rackbeat (dvs. WooCommerce er "master" for produktoprettelse og vedligeholdelse).

TIP: Læs også vores Helpdesk artikel "WooCommerce: Ordreflow & synkronisering af lagerbeholdning" for mere viden om integrationen mellem WooCommerce og Rackbeat.

Skal du have hjælp til opsætning af integrationen, guider vi dig igennem i artiklen "Opsætning af WooCommerce integrationen".