Slik oppretter du en leverandørgruppe

Når du oppretter en ny leverandør, tilknyttes automatisk en leverandørgruppe, noe som effektivt og praktisk grupperer dine leverandører. Her veileder vi deg i å opprette leverandørgrupper.

1. Velg Innkjøp: Start ved å gå til "Innkjøp" fanen øverst i Rackbeat
  2. Naviger til Leverandørgrupper: Klikk på "Leverandørgrupper" i menyen for å se en oversikt eller opprette nye grupper.
  3. Opprett en ny Gruppe: Klikk på "Opprett ny" knappen øverst i høyre hjørne for å starte opprettelsen av en ny leverandørgruppe.
  4. Oppgi Gruppedetaljer: Inntast et navn for leverandørgruppen din. Du kan også legge til et nummer for yttligere identifikasjon.
    1. Bemerk: Hvis du velger å ikke legge til et nummer, vil Rackbeat automatisk generere et for deg.
  5. Avslutt Opprettelsen: Når du har tastet inn de nødvendige opplysningene, klikker du på "Opprett ny leverandørgruppe" for å lagre den nye gruppen din.

Note: Hvis din Rackbeatavtale er integrert med e-conomic, synkroniseres leverandørgruppene din slik at de alltid fremgår i begge systemer.