Slik lager du en rapport over lagerverdien din

Rackbeats lagerverdi-rapport gir detaljert innsikt i lagerets samlede verdi og kan tilpasses etter spesifikke varer, datoer eller lokasjoner.

Lagerverdi-rapporten i Rackbeat gir en detaljert oversikt over verdien av lagerbeholdningen på et gitt tidspunkt.

Finn rapporten

For å få tilgang til lagerverdi-rapporten:

1. Gå til 'Rapportering': Finn og klikk på 'Lagerverdi' i menyen.

Tilpass rapporten

Du kan tilpasse rapporten for å fokusere på spesifikk data eller ved enkelt å klikke på 'Søk' for å få en oversikt over hele lageret.

• Spesifikke varer eller varegrupper: Tast inn navnene i 'Vare'/'Varegruppe' feltene
  • Spesifikk dato: Angi en 'Dato til' for å se verdien på en bestemt dato

Tips! Velger du å filtrere mellom 2 datoer vil du få mulighet til å se en primo og ultimo verdi.

• Spesifikk lokasjon: Inntast en lokasjon for å fokusere rapporten på denne plasseringen.
  • Yttligere tilpasninger: Velg om rapporten skal inkludere tomme felter, negative verdier elller sperrede varer

Klikk på søk etter du har inntastet de filtrene du ønsker å bruke.

Last ned rapporten

Når rapporten er tilpasset etter dine behov og du har klikket på søk for å se rapporten, kan du laste den ned.

• Last ned: Klikk på 'Last ned ark' for å lagre rapporten i Excel-format eller som csv.

Rapporten over lagerverdien i Rackbeat er helt essensiell for nøyaktig lager- og finansstyring, hvilket hjelper med å sikre presis rapportering og beslutningstagning basert på aktuell lagerstatus.