'Aktiver lagerdeling' - hva betyr det?

Ønsker du å dele et live bilde av din lagerbeholdning til en annen plattform? Det kan du via funksjonen 'Aktiver lagerdeling'. Les mer om hvordan det fungerer her.

I Rackbeat har vi en funksjon som gjør det mulig for deg å dele et live bilde av hva du har på lager, til en annen plattform.

For å kunne gjøre dette, må du aktivere funksjonen 'Aktiver lagerdeling'. Det gjør du på følgende måte:

1. Gå til Virksomhetsinnstillinger
  2. Gå til Avansert
  3. Huk av i boksen "Aktiver lagerdeling"

Nå vil hvert produkt få åpnet en ny fane osm heter "Deling". Denne fanen kan finnes inne på hvert enkelt produkt og inneholdet en unik link, som kan integreres i deres plattform.

Eksempel på en unik link:

<script src="https://app.rackbeat.com/external/cs-m/XsouVnZQ3Mqel3lN/stock-available/28_a"></script>