Slik oppretter du brukere

Du kan enkelt legge til flere brukere direkte fra din Rackbeat-konto. Du kan både tilføye standardbrukere og mobilbrukere/lagerbrukere. Nedenfor guider vi deg gjennom hvordan du gjør dette.

Det er veldig lett å legge til flere brukere på din konto i Rackbeat, og vi vil veldig gjerne vise deg hvordan du gjør dette.

Prisen per bruker er basert på abonnementstypen på kontoen din i Rackbeat. Du kan lese mer om våre kontotyper her: Abonnementer og priser

1. Hold musen over navnet i høyre hjørne

2. Klikk på Firmainnstillinger

3. Klikk på Brukere

4. Klikk på Opprett ny

5. Inntast navn

6. Inntast E-post

7. Inntast passord

8. Velg språk

9. Velg brukertype

10. Klikk på "Opprett bruker"