Om mobilbrukeren

Vår mobil-app er til deg som gjerne vil gjøre arbeidsdagen på lageret enda lettere. Du kan plukke, pakke, gjøre varetelling, registrere varer og få oversikt over ordrestatus fra din mobil.

Rackbeats mobilapp gjør det enklere for både iPhone- og Android-brukere å holde styr på lageret. Med et enkelt klikk på Rackbeat-ikonet på telefonen din kan du plukke, pakke og registrere varer, håndtere ordre, utføre lageropptelling samt justere lagerstatusen, slik at lagerarbeidet og administrasjonen kan gjøres på farten.

Effektiv plukk og pakk

Du kan enkelt og raskt plukke og pakke ordrene fra lageret direkte på smarttelefonen din under fanen "plukk & pakk". Plukkelistene og følgesedlene er dermed lett tilgjengelige, så du slipper å bruke tid på å gå frem og tilbake mellom laptop og lagerhylle. Når hele ordren er plukket og pakket, vil statusen på ordren automatisk bli oppdatert i Rackbeat, slik at den er klar for utsendelse.

Rask lagertelling og -reguleringer

Med mobilappen kan du eller dine medarbeidere telle eller justere lageret direkte fra smarttelefonen under fanene "Opptelling" og "Justeringer". Dette gjør det enkelt å få oversikt over varene som bedriften har på lager. Med en direkte tilkobling til deres Rackbeat-avtale vil opplysningene automatisk være tilgjengelige i det samlede lageroversiktet.

Fullstendig kontroll på varemottakelser og bestillinger

Du kan enkelt registrere dine varemottakelser fra mobilen så snart kassene eller pallene med varer leveres til deg, under fanen "Motta". Du får også en svært oversiktlig oversikt over dine bestillingsordrer, leverandører og de ønskede leveringsdatoene.

Håndtering av aktive ordre og opprettelse av nye ordre

Med Rackbeats mobilapp kan d håndtere de aktive ordrene dine og opprette nye direkte fra appen. Dette gjør det enkelt å administrere dine daglige ordreoppgaver, uansett hvor du befinner deg. Funksjonen sikrer at du alltid har styr på dine ordre og kan reagere hurtig på nye kundeordre.

Tilgjengelighet

Mobilappen er tilgjengelig for både iPhone og Android. Last ned appen gratis fra din foretrukne app-butikk.

For å bruke Rackbeat-appen kreves det at deres Rackbeat konto er en Premium-konto, eller at det er blitt opprettet en mobilbruker.