Slik nullstiller du passordet ditt

For å tilbakestille et glemt passord, følg lenken på Rackbeats innloggingsside og oppgi avtalenummer og e-post. For å endre ditt nåværende passord, bruk 'Brukerinnstillinger'. Det er ikke mulig å endre andre brukeres passord.

Nullstilling av glemt passord

Hvis du har glemt ditt passord, kan du nullstille det enkelt:

1. Gå til innloggingssiden: Logg ut av Rackbeat kontoen din eller gå til app.rackbeat.com
  2. Velg 'Glemt passord?: På innloggingssiden klikker du på 'Glemt passord?':
  3. Tast inn dine opplysninger: På den nye siden taster du inn Rackbeat avtalenummeret ditt og registrerer mail-adressen din.
  4. Følg linken: Du vil motta en link på mailen din for å nullstille passordet

For yttligere hjelp, hvis du vil finne avtalenummeret ditt, kan du lese denne guiden.

Endring av eksisterende passord

Hvis du ønsker å endre det eksisterende passordet ditt:

1. Tilgang til brukerinnstillingene: Gå til 'Brukerinnstillinger' > 'Brukere' > 'Endre passord'
  2. Endre ditt passord: Tast inn det nåværende passordet ditt, og det nye passordet du ønsker å bruke.

Endre en annen brukers passord

Det er ikke mulig å endre en annen brukers passord uten å være logget inn som den pågjeldende brukeren.