Slik sier du opp en bruker i Rackbeat

Hvis du vil slette en bruker i Rackbeat, er det en enkel prosess. Vi gir deg en trinn-for-trinn gjennomgang her.

Vær oppmerksom på at en oppsigelse av en bruker i Rackbeat vil følge vår oppsigelsesperiode som er 3 måneder.

Du vil derfor se at det kommer til å stå en dato som brukeren lukkes ned på:

I dette tilfellet er oppsigelsen skjedd den 30. mai 2024 for brukeren som heter "Test 2".

Trinn 1: Gå til "Firmainnstillinger". Du kan finne dette i menyen øverst til høyre på din Rackbeat-side.

Trinn 2: Klikk på "Brukere" inne i "Firmainnstillinger", som befinner seg i menyen på venstre side.

Trinn 3: Finn den brukeren du ønsker å slette i listen over dine brukere.

Trinn 4: Når du har funnet den brukeren du ønsker å slette, klikker du på krysset som er plassert til høyre for brukerens navn.

Trinn 5: Bekreft slettingen av brukeren. Når du har klikket på krysset, vil du bli bedt om å bekrefte at du ønsker å slette brukeren. Vær oppmerksom på at slettingen av en bruker er permanent og ikke kan angres.

Tilbakekall brukeradgang: Her kan du gjøre slik at brukeren ikke lenger har mulighet til å logge inn i Rackbeat.

Når du har bekreftet slettingen vil oppsigelsesvarselet slå gjennom i systemet, og brukeren din vil lukkes ned etter 3 måneder.