Dropshipping i Rackbeat

Vil du vite hvordan du kan utnytte dropshipping i Rackbeat? Les denne guiden som trinn-for-trinn forkalrer hvordan du effektivt kan selge varer uten eget lager.

Rackbeat tilbyr en brukervennlig dropshipping-funksjon, som gjør det mulig for deg å selge varer uten å skulle håndtere lageret direkte. Dette reduserer både omkostninger og administrasjon forbundet med lagerdrift, samtidig med at det sikrer en effektiv forbindelse til leverandørene dine.

Hvordan behandle en Droppshipping-ordre i Rackbeat:

1. Forberedelse: Start med å opprette dine leverandører og de produktene du ønsker å selge.
  2. Opprett en ordre:
    • Gå til salgsfanen og klikk på "Ordre"
    • Opprett en ny ordre eller velg en eksisterende, som du ønsker å opprette som dropshipping.
  3. Konverter til Bestilling:
    • Når du er inne på ordren, klikk på "Handlinger" øverst til høyre.
    • Velg "Opprett bestilling".
  4. Aktiver Dropshipping:
    • I pop-up vinduet, kryss av i boksen "Dropshipping".
    • Kundens adresse vil automatisk bli satt som leveringsadresse på bestillingen.
  5. Håndtering av Bestilling:
    • Håndter den opprettede bestillingen som en vanlig bestilling, men vær oppmerksom på at varene ikke blir sendt til den leveringsadressen, men til kundens.
    • Fullfør mottakelsen i bestillingen for å plassere varene på lageret. (Dette er for å kunne arkivere ordren, de fjernes fra din lagerbeholdning når forsendelsen i punkt 6 håndteres)
  6. Fortsett ordren
    • Fortsett med å håndtere ordren som ved en vanlig ordre.
    • Husk å fullføre forsendelsen fra ordren for å fjerne varene fra lageret, da de reelt ikke har blitt mottatt fra lageret ditt.
  7. Avslutning: Din Dropshipping ordre er nå opprettet og håndtert i Rackbeat.

Ved å følge disse trinnene kan du enkelt og effektivt håndtere dropshipping ordre i Rackbeat og tilby kundene dine en problemfri kjøpsopplevelse.