Varsler i Rackbeat

Rackbeats varseksfane viser feil fra integrasjoner, som for eksempel mislykkede dataoverførsler. Overvåk regelmessig for å håndtere og forebygge problemer effektivt.

I Rackbeat kan du få en oversikt over notifikasjoner generert av diverse integrasjoner. Varsler oppstår når det forekommer feil eller beskjeder i forbindelse med kommunikasjonen mellom Rackbeat og de tilknyttede integrasjonene dine.

Tilgang til Varsler

For å få tilgang til varslene dine i Rackbeat, kan du følge disse trinnene:

  1. Naviger til Firmainnstillingene: Plasser musen over navnet ditt øverst i høyre hjørne og klikk på "Firmainnstillinger"
  2. Gå til Varsler: Velg "Varsler" fra menyen til venstre

Typer Varsler

Vi deler inn i to hovedkategorier for varslene i Rackbeat:

  • Integrasjonsvarsler: Viser feilbeskjeder fra integrasjoner, som for eksempel mislykkede fakturaoverførsler og andre kommunikasjonsproblemer.
  • Skipped Jobs: Gir en oversikt over jobber som har blitt hoppet over og årsaken til hvorfor dette har skjedd. Dette er typisk fordi det er brukt et fakturanummer to ganger eller lignende

Eksempel på Feilbeskjed

Et eksempel på en typisk feilbeskjed kan være en mislykket fjerning av en kundekontakt i e-conomic på grunn av eksisterende tilknytninger. Beskjeden vil detaljert vise feilkoden og feilbeskrivelsen for å hjelpe med feilsøking.

Overvåkning og Support

Det anbefales å holde et øye med varselsfanen for å være oppmerksom på potensielle problemer:

  • Overvåkning: Regelmessig sjekk av varsler kan forhindre større problemer i arbeidsprosessene.
  • Support: Hvis varsler er uklare, oppfordres det til å kontakte Rackbeat support for yttligere assistanse eller avklaring.

Forbedring av Varselsbeskrivelser

Det arbeides løpende med å forbedre klarheten og forståelsen av notifikasjoner for å sikre at de er informative og enkle å handle på.

Varselsfunksjonen i Rackbeat er vesentlig for å identifisere og adressere feil raskt. Dette verktøyet hjelper med å opprettholde en stabil og feilfri drift av de integrerte systemene.