Dataeksport i Rackbeat

Rackbeats dataeksportfunksjon tillater eksport av et bredt utvalg av data, som kundedata og lagerinformasjon, i XLSX- og CSV-formater.

I Rackbeat kan du eksportere et bredt utvalg av data for å understøtte dine forretningsprosesser og rapportering. Dette inkluderer kundedata, leverandørdata, og mye mer, alt sammen er tilgjengelig gjennom dataeksport funksjonen.

Tilgang til Dataeksport

For å få tilgang til dataeksport funksjonen i Rackbeat, kan du følge disse trinnene:

1. Naviger til Firmainnstillingene: Plasser musen over navnet ditt øverst i høyre hjørne og klikk på "Firmainnstillinger"
  2. Velg Dataeksport: Fra menyen i venstre side, klikk på "Dataeksport"

Data Tilgjengelig til Eksport

Du kan eksportere en rekke forskjellige datatyper, som inkluderer:

• Kunder
    • Kundedata
    • Kunddegrupper
    • Kundekontakter
  • Leverandører
    • Leverandørdata
    • Leverandørgrupper
    • Leverandørvarer
    • Leverandørkontakter
  • Lager
    • Produkter
    • Varegrupper
    • Strukturvarer
  • Standarder
    • Valutaer
    • Lokasjoner
    • Enheter

All data eksporteres i XLSX-format, hvilket er kompatibelt med Excel.

Mange av disse datatypene kan også eksporteres direkte fra deres respektive moduler inne i Rackbeat i CSV-format, hvilket gir yttligere fleksibilitet til dine ekspertbehov.

Bruk av Dataeksport

Dataeksport er ideel til:

• Backup: Sikre en backup av viktig data
  • Analyse: Fasilitere dataanalyse og rapportering
  • Integrajson: Forberede data til integrasjon med andre systemer

Dataeksport funksjonen i Rackbeat er et kraftfult verktøy for å administrere og utnytte forretningsdata effektivt. Ved å regelmessig eksportere data kan du sikre at du har adgang til oppdaterte og nøyaktige opplysninger for virksomheten din.