Varetelling i Rackbeat

Rackbeats "Varetelling" funksjon styrer lageret via opptellingskladder, opprettet manuelt eller via mobilapp, og juster lagerantall ved bokføring.

Varetelling i Rackbeat hjelper dere med å styre lagerbeholdningen ved å bruke opptellingskladder. Disse kladdene kan opprettes manuelt, eller via vår mobilapp.

Tilgang til Varetellingsfunksjonen

For å få tilgang til og administrere opptellingskladder i Rackbeat kan du følge disse trinnene:

1. Velg fanen "Varer": Finn fanen "Varer" i hovedmenyen
  2. Gå til "Varetelling": Her kan du se og administrere eksisterende opptellingskladder

Opprettelse av Opptellingskladder via mobilappen

Her skal du bruke mobilappen for å opprette opptellingskladder:

1. Åpne Rackbeat Appen: Logg inn med brukeropplysningene dine
  2. Trykk på "Opptelling": Naviger opptellingsfunksjonen
  3. Opprett en ny kladd: Trykk på "+" ikonet nederst i høyre hjørne
  4. Velg produkt og lokasjon: Angi hvilket produkt som skal telles og hvor
  5. Inntast antall: Angi det opptalte antallet for produktet
  6. Tilføy produktet: Klikk på "Legg til" for å tilføye produktet til kladden
  7. Send til Opptellingskladder: Velg flere produkter eller swipe for å sende til Opptellingskladder

VIKTIG! Du skal ha enten et premium abonnement på Rackbeat kontoen deres, eller ha opprettet en bruker med typen "Lagermedarbeider" for å kunne få tilgang til mobilappen.

Administrasjon av Opptellingskladder

Når opptellingskladden er opprettet kan den administreres under fanen "Opptelling":

• Bokfør Kladd: Velg en kladd og bokfør den for å justere lagerantallet offisielt
  • Slett Kladd: Kladder kan slettes, hvis de ikke lenger er nødvendige eller korrekte

Regulering av Lagerbeholdningen

Når en opptellingskladd bokføres skjer det en regulering i systemet, som oppdaterer lagerantallet til det er talt opp.

Opptellingsfunksjonen i Rackbeat er essensiell for presis lagerstyring og kan hjelpe med å oppdage og korrigere avvikelser i lageret. Effektiv bruk av denne funksjonen sikrer nøyaktighet i lagerdata og kan forenkle lagerstyringsprosesser.