Rapport: Salgsbudsjetter i Rackbeat

Rackbeats salgsbudsjetter hjelper med å planlegge og overvåke salg av varer. Opprett budsjetter for varer, og se rapporter for å spore slagsmål.

Salgsbudsjetter i Rackbeat gjør det mulig for deg å planlegge og overvåke salgsaktiviteter for varene i din forretning. Denne rapporten hjelper med å skape og administrere slagsmål over bestemte perioder.

Få tilgang til salgsbudsjetter

Før du kan arbeide med salgsbudsjetter skal du opprette dem for dine varer.

Opprettelse av salgsbudsjetter

1. Gå til varer: Finn den varen du ønsker å opprette et budsjett på.
  2. Velg 'Salgsbudsjetter': Finn denne muligheten i toppen av varesiden.
  3. Opprett ny: Klikk på 'Opprett ny' for å starte opprettelsen av salgsbudsjettet.
  4. Intervallinnstillinger: Velg om budsjettet skal opprettes per intervall. Hvis ja, skal du definere perioden og om salget skal fordeles månedlig.
  5. Angi måned og salgsmål: Velg måneden for budsjettet og angi det forventede salget.

Du kan også importere salgsbudsjetter via en CSV-fil.

Rapport om salgsbudsjetter

Når salgsbudsjetter er opprettet, kan du bruke en rapport for å se status på dine salgsaktiviteter.

Tilgang til rapporten

1. Gå til 'Rapportering' og 'Salgsbudsjetter': Finn og velg disse mulighetene i menyen.
  2. Velg filte: Innstill datoer og yttligere filtre for å spesifisere rapporten.
  3. Generer rapporten: Klikk på 'Søk' for å se rapporten.

Innhold i rapporten

Rapporten inkluderer:

• Nummer: Varenummer
  • Navn: Navnet på varen
  • Salg: Antall solgte varer i perioden
  • Budsjett: Budsjettert salg
  • Prosent: Prosentsats av budsjettet som er oppnådd